tiistai 14. heinäkuuta 2015

Suomen lämpimään kesään

Ei tunnu helteet löytävän Ouluun asti :( Vauvalle oli ommeltava uusi pipo ja tumput vanhojen käydessä pieniksi. Ensimmäistä kertaa kokeilin tuollaista ruusuketta ja kiva tuli, seuraavan ompelen hieman tiiviimmin :) Nämä menee varmaan vielä syksylläkin ja siksipä tein vielä kolmiohuivin. Kaapista ei löytynyt mitään yksiväristä trikoota, mutta tästä raidallisesta tuli kiva :)

Neidillä ei tavallinen pipo pysy kyllä yhtään päässä kun pää pyörii nukkuessakin niin kovasti. Muistin, että äiti oli tällä Ottobren kaavalla tehnyt pojalle joskus pipon ja päätin tehdä samanlaisen. Hyvä malli ja ei pääse niin pahasti pyörimään päässä. Leuan alla on neppari :)






Aiemmin tekemilleni kesävaatteille ei ole juuri ollut käyttöä. Ajattelin ettei vauva tarvitse bodeja koossa 74 pitkähihaisena, koska on kesä. Noh, ollaan lähdössä reissuun ja helteitä ei ole luvassa jotenka jouduin ompelemaan pari "hätistä". Tällaiset bodyt tuli Paapiin kankaista ja kaveriksi housut (joita joudun varmaan lyhentämään ja laittamaan pitkät resorit lahkeisiin kun tuli himppa slimmit... :D Kangas Metsolan? )





7 kommenttia:

  1. Tykkään etenkin tuosta huivista! Juu ei ole käyttöä täälläkään hellevaatteille, onneksi tuli villasukkia mukaan ;)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania taas! Varsinki tuo huivin röyhelöreunus kiva keksintö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) huiviin sain idean jostain blogista joka selatessa tuli vastaan, siinä oli tehty vastaava. Ajattelin jos syksyksi tekisi toisenkin setin Noshin puuterin ja hiekan värisistä kankaista ja vaikka itsellekin :)

      Poista
  3. Minä taas en varannut kesäksi ku 2 lyhythihaists bodya, aattelin että helpompi antaa olla t-paidassa ja pikkareissa+shortseissa samalla kun opetellaan kuivaksi. No eipä oo paljon tarvinnut lyhythihaisissa ulkona kurvailla! :D ihania kankaita oot taas löytäny. Bodyn ompelua pitäis kyllä kokeilla, yhtään en oo tehny! Onko ne miten haastavia ommeltavia, miten nuiden nepparien laitto? Kiitos taas inspiraatiosta! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin pari t-paitaa tein mutta eipä ne ryömivällä vauvalla ole oikein käytännöllisiä. Ei bodyt ole vaikeita, kanttaaminen on toki oma lajinsa ja neppareiden laittoon kannattaa ehdottomasti olla pihdit :)

      Poista